De voorbereidingen in volle gang

Hallo Allemaal,

 

Hierbij onze tweede blog.......De afgelopen maanden zijn we begonnen met de voorbereidingen van de reis. Ondertussen kwamen er nog wat leuke acties voorbij. Eén daarvan was de autowas actie van Garage Binnenmars 

Tijdens de jaarlijkse actie van deze autogarage werd er dit jaar 2 dagen gewassen voor Isabel. Gelukkig voor ons was de temperatuur tijdens deze dagen perfect, waardoor veel mensen hun auto kwamen wassen. 

Een paar weken later werden we door de familie Binnenmars uitgenodigd. Onder het genot van een kop koffie en thee werden we verrast met een prachtig bedrag voor de dolfijntherapie.

Tijdens het Trekkerslep evenement in Daarle, stond er een melkbus waar men een bijdrage in kon doen voor de dolfijntherapie van Isabel. Ook dit leverde een leuk bedrag op.

Hiermee is het bedrag voor ons laatste doel al voor de helft binnen. Ongelofelijk dat we in een jaar tijd, ons streefbedrag al bijna hebben gehaald.

 

Een gezellig bezoek aan het reisbureau volgde een paar weken later.

Tijdens een kop koffie en thee en een groot glas ranja voor Isabel met wat lekkers erbij, hebben we de vlucht en de huurauto besproken.

Hiermee wordt alles steeds meer werkelijkheid........Woensdag 22 april zullen we rond de middag, vanaf Schiphol naar Curaçao vliegen. Met een tussenstop op Sint Maarten (kunnen we zeggen dat we daar ook geweest zijn 😃)

Rond 12 uur (Nederlandse tijd) hopen we dan in Curaçao te landen. Wisten jullie dat het tijdsverschil met Nederland daar 6 uur vroeger is ? Dus dan komen we om 18.00 uur (de tijd op Curaçao) aan. Wat dus betekent dat we nog een avond voor de boeg hebben. Maar gezien de lange vlucht zullen we wel op tijd in ons nestje duiken!

 

Via het reisbureau kregen we ook een link voor de reisapp. Gelijk maar geïnstalleerd op de telefoon. Wel makkelijk zo'n app. Het geeft alle informatie van onze reis weer en er staan leuke tips op. Wisten jullie dat we over 267 dagen al vertrekken ?

Zo kunnen we mooi aftellen naar onze bijzondere reis.

 

Dus vlucht en huurauto geboekt. Ja dat laatste was ook al zo wat.........de rolstoel van Isabel gaat ook mee, en omdat deze niet ingeklapt kan worden moesten we op zoek naar een "passende" auto of busje. Na even zoeken en kijken kwamen we uit op een grote pick up auto.......tja, dat vinden de mannen natuurlijk hartstikke gaaf.

 

Ondertussen genieten van de voorpret,  het leuke informatieboekje van Curaçao om door te lezen en bekijken wat we de komende maanden nog moeten regelen......

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dianne Reefhuis (vrijdag, 16 augustus 2019 23:31)

    Het is heel leuk dat jullie gaan volgent jaar