Nieuws

23 Februari 2021

 

En vandaag weer een mooi stukje in de krant over hoe het ons is vergaan in Curaçao !

Familie Kruimelaar geniet van creatieve Hammenaren: “Dat is echt hartverwarmend”

Isabel Kruimelaar heeft genoten van haar dolfijntherapie in Curaçao

DEN HAM – Isabel Kruimelaar is geboren met een ernstige meervoudige beperking (Pitt Hopkins Syndroom), waardoor ze niet kan praten en moeite heeft met haar motoriek. Van jongs af aan had ze de wens om haar ontwikkeling te stimuleren door middel van dolfijntherapie. Afgelopen maand kwam haar droom uit en mocht ze naar Curaçao voor dolfijnentherapie. Moeder Marjel Kruimelaar kijkt terug op een mooie ervaring.

“Het was een heel mooie ervaring, maar ook heel intensief en pittig”, steekt Marjel van wal. Isabel moest erg wennen aan het tijdsverschil van 5 uur, zo stelt Marjel. “Daardoor raakte ze haar ritme kwijt en moest ze een paar dagen wennen aan de omgeving om te acclimatiseren.

Gewend
Isabel had zo’n vier dagen nodig om te kunnen wennen aan de omgeving en stelde zichzelf helemaal open voor de therapeuten. “Toen had ze zoiets van: ‘Dit is prima, nu mogen ze mij helpen”, zegt Marjel, die merkte dat Isabel vooral de derde dag veel moeite had. “De emoties kwamen toen wel los. Het werd even te veel met alle prikkels, maar door deze ervaring hebben we wel een stap in de goede richting gezet.”

Verbetering
Marjel merkt dat de dolfijntherapie al mooie resultaten heeft opgeleverd voor de pas 16-jarige Isabel. “We moeten er nog wel verder mee aan de slag, maar het begin is er. Wij hebben vooraf aangegeven dat we vooral wilden dat de communicatie en het gedrag verbeterd zou worden en dat gaat nu al beter. Al kan ze nu alleen nog maar ‘ja’ zeggen. Wij weten of het gemeend is of juist niet, maar wij denken dat we er meer uit kunnen halen.”

Ontwikkelingsniveau
Volgens Marjel moeten ze het echter niet te graag willen doorvoeren. “Op een gegeven moment merk je dat ze aan het eind van haar kunnen zit. Dan houdt het op. Ze zal waarschijnlijkeindigen op het ontwikkelingsniveau van een driejarige. Door veel te herhalen kan ze echter wel meer begrijpen dan een ‘driejarige’, legt Marjel uit. Ze heeft ook een voorbeeld. “Ze kon eerst nooit zelf haar jas ophangen, maar door het telkens te herhalen lukt dat nu wel. Althans: als ze de lus van de jas ziet. Stap voor stap leert ze zulke dingen wel. Ze laat een dusdanige ontwikkeling zien, maar dan moet ze niet te veel prikkels hebben. Dan kan ze de linken niet leggen.”

Door sensorische integratie (prikkelverwerkings therapie) toe te passen, kan de samenwerking tussen de zintuigen beter gereguleerd worden. Deze vorm van therapie is ook in Curaçao, bij Isabel toegepast en hierdoor kan Isabel leren welke prikkels haar kunnen stimuleren tot ontwikkeling van onder andere, het verwerken van waarnemingen.

“Isabel wordt door haar beperking soms onderschat over wat ze kan. We kregen in Curaçao ook te horen dat we haar veel meer zelf kunnen laten doen. De therapeut zei: je kunt haar best haar eigen kleding laten uittrekken. Het kost wellicht wat meer tijd, maar het kan best. Als wij als ouders erg druk zijn, dan raakt Isabel ook in de stress. We moeten haar de tijd geven.”

Hartverwarmende reacties
Om de reis naar Curaçao te kunnen maken voor de dolfijntherapie, was er een aanzienlijk bedrag nodig. De familie Kruimelaar zette in 2018 een doneeractie op de touwen om het geld bij elkaar te krijgen. In september 2019 werd het benodigde bedrag al gehaald. “Dat is echt hartverwarmend. Als ik dan zie hoeveel acties er al werden opgezet in Den Ham en omgeving, dan krijg ik echt kippenvel! Door de vele acties en spontane initiatieven zijn wij heel snel aan het nodige bedrag gekomen. Dit hadden we zelf écht niet verwacht. Wij willen dan ook iedereen bedanken, die deze therapie mogelijk hebben gemaakt!” Kijk voor alle belevingen ook eens op: www.therapievoorisabel.nl.

16 November 2019

 

 

 

Vandaag de prachtige snertrit gereden met een aantal aanspanningen en een groep ruiters. Ook erg leuk dat er gastmenners en ruiters hieraan mee deden.

Deze tocht werd georganiseerd door de Bosmenners uit Den Ham.

 

Het was een hele mooie rit van circa 20 km, uitgezet door Jan Kolkman. 

We reden vanaf de manege de Bosruiters over de Mageler Es, richting de Groene Jager. Via het Meer langs het Zwolsche Kanaal weer richting de manege.

Onderweg nog gepauzeerd met een hapje en drankje en aan het eind natuurlijk de eigengemaakte snert van Zwaantje Reefhuis als beloning !

 

Het mooie van de rit was, dat de volledige opbrengst bestemd is voor de Dolfijntherapie van Isabel.

Een prachtig bedrag die we aan het eind in ontvangst mochten nemen.

 

Bosmenners , bedankt voor de prachtige rit en jullie leuke actie voor Isabel !!

 

16 September 2019

 

Afgelopen zaterdag, tijdens de jaarlijkse familiedag van Stichting Pitt Hopkins Syndroom werden we blij verrast door Stichting Jens. We kregen een cheque overhandigd , door Jens en zijn moeder, met een geweldig bedrag voor de dolfijntherapie van Isabel.

Mede dankzij dit bedrag kunnen we jullie het prachtige nieuws vertellen dat we ons streefbedrag hiermee hebben behaald. 

Ongelofelijk wat we het afgelopen jaar al hebben mogen beleven hierdoor en wat ons nog voor bijzonders te wachten staat.

 

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van onze verdere voorbereidingen voor deze reis en therapie via deze website en op de Facebookpagina van Isabel.

 

19 Augustus 2019

 

Vorige week was het begin van het Helders Fees (jaarlijkse feestweek in Hellendoorn). Deze gaat traditiegetrouw van start op maandagavond met het ringsteken. Dit wordt altijd georganiseerd door menvereniging de Helderse Voerluu uit Hellendoorn. Tijdens dit evenement werd er ook gecollecteerd voor de dolfijntherapie van Isabel. Dit leverde een prachtig bedrag op van € 320,00. Hiermee komt ons streefbedrag steeds dichterbij.

5 Juli 2019

 

Door verschillende donaties van de afgelopen tijd, kunnen we jullie vertellen dat we een heel eind richting ons streefbedrag gaan. 

 

Hartverwarmend en soms geen woorden voor hoe iedereen om ons heen staat. 

 

Onze vakantiewoning is inmiddels geboekt. Als volgende staat het regelen van de reis op onze planning.

 

Er is nog heel veel te regelen, maar daar hebben we de komende maanden nog mooi de tijd voor.

 

Over iets meer dan 9 maanden gaan we al naar Curaçao.

Inmiddels zijn we ook begonnen om Isabel voor te bereiden op wat er allemaal komen gaat.

Middels een prachtig boekje met foto's en korte zinnen (van het CDTC) krijgt Isabel al een beetje beeld wat haar te wachten staat. Het is zo mooi om te zien hoe ze sommige plaatjes ook daadwerkelijk begrijpt.

 

5 Juli 2019

 

Afgelopen woensdag waren we uitgenodigd door de familie Binnenmars bij hun bedrijf. Zij hebben 2 weken geleden een prachtige actie gehouden voor de dolfijntherapie van Isabel (zie het stukje van 12 juni j.l.)

Onder het genot van een kop koffie en thee kregen we een een papier aangereikt met daarop een geweldig bedrag. De was actie en de collectebussen samen hebben een bedrag opgeleverd van € 1025,00. Superblij zijn we met dit bedrag waarmee we een heel eind richting ons streefbedrag gaan.

 

 

12 Juni 2019

 

Vorige week maandag kregen we een bezoekje van de familie Binnenmars. Zij zijn de eigenaren van Garage Binnenmars in Beerzerveld.

Tijdens een prettig gesprek gaven ze aan dat ze elk jaar een "was actie" doen voor een goed doel. Nu kwam de vraag of ze dat dit jaar voor Isabel mochten doen.

Nou daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen.

Wat een geweldig initiatief van deze ondernemers. 

De actie vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni.

Om deze actie te promoten, hebben ze een leuk artikel geplaatst in de lokale kranten.

Lezen jullie mee ? 

Dat kan via onderstaande link :

 

https://www.vechtdalcentraal.nl/2019/06/wassen-voor-isabel-2/

 

Is jullie auto toe aan een grondige wasbeurt ? Kom dan op deze dagen bij Garage Binnenmars aan de Beerzerhaar 38 te Beerzerveld, en laat uw voertuig wassen voor het goede doel.

 

 

18 April 2019

 

Vorige week werden we blij verrast door de Gereformeerde Kerk uit Den Ham.

Tijdens een bezoekje van onze wijkpredikant kreeg Isabel een mooie kaart met daarop onderstaande tekst :

 

Lieve Isabel,

Net als jij zijn wij 12-14 jaar oud

We komen iedere week bij elkaar voor de catechisatie

Jammer dat jij hier niet bij kan zijn

Vorige week hebben we met elkaar een dienst in de kerk georganiseerd

Er kwamen wel 150 mensen

We hebben met zijn allen een spel gedaan, die we zelf bedacht hadden. Het was heel

leuk !

En we hebben ook aan jou gedacht. We weten dat het heel fijn zou zijn, als jij met de dolfijnen kan gaan zwemmen. Daarom hebben we daarvoor gecollecteerd. We hopen dat het nu een beetje dichterbij kan komen. We hopen dat het goed met je gaat. 

Hartelijke groeten

Dide, Brenda, Gerjan, Mirjam, Julianne, Hidde, Rita, Indy, Rick, Luuk, Chiel, Lotte, Ruben, Mirthe, Pien, Hester, Noa, Wieke, Marit, Jolanda, Lian, Lieke, Dominee

 

Er werd een mooi bedrag bijgeschreven op de rekening van de Dolfijntherapie.

Hartelijk dank hiervoor namens Isabel en de rest van ons gezin.

 

 

4 Maart 2019

 

Wat een mooi nieuws kunnen we weer vertellen !

 

Door verschillende donaties de afgelopen weken kunnen we vertellen dat we hiermee ons 2e doel al bereikt hebben !

En er staan nog wat leuke dingen in de planning waarmee we ons derde doel dit jaar hopen te bereiken.

 

 

Dankbaar en blij dat zoveel mensen de moeite nemen om ons te steunen en dan is het prachtig om te kunnen vertellen  dat we volgend jaar van 27 april t/m 8 mei de therapie gaan volgen in Curaçao. 

 

 

Ondertussen zijn we begonnen met de voorbereidingen voor Curaçao.

Binnenkort zullen we de reis en het verblijf bespreken en hebben we al een begin gemaakt met een lijst op te stellen wat we niet mogen/moeten vergeten mee te nemen naar de therapie.

 

 

 

 

 

 

13 Februari 2019

 

Zoals jullie weten is er onlangs nog weer een flessenactie bij Jumbo Rudy Veldkamp geweest. Tijdens deze week werd het bedrag door Rudy verdubbeld. Dit heeft een mooi bedrag van € 75,00 opgeleverd.

7 Februari 2019

 

Vorige week werden we blij verrast door de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt "De Fontein".

Tijdens de kerkdienst in december is er voor de dolfijntherapie van Isabel gecollecteerd.

Hiermee werd een prachtig bedrag van €558,48 opgehaald.

21 Januari 2019

 

Afgelopen week is weer voor 2 weken de flessenactie bij Jumbo Rudy Veldkamp weer van start gegaan. De eerste week was een opstartweek wat een mooi bedrag van € 25,95 opleverde.

 

Deze week (van 21 t/m 26 januari) kunnen jullie  nog de statiegeldbonnen inleveren in de welbekende collectebus van Isabel. 

En weten jullie wat wij geweldig

vinden ? 

De opbrengst van de komende week wordt door Rudy Veldkamp verdubbeld ! 

 

Dus drink ook deze week nog gezellig een glaasje extra en spaar mee voor het goede doel ! 

5 Januari 2019

 

Voor ons is het nieuwe jaar prachtig begonnen.

Door meerdere donaties kunnen we jullie vertellen dat ons 2e doel al bijna gehaald is.

 

Elke keer worden we weer blij verrast dat zoveel mensen zich inzetten om, samen met ons, de droom van Isabel te verwezenlijken.

Allemaal super bedankt daarvoor !

 

 

 

15 December 2018

 

Gisteravond werden we uitgenodigd bij de dames van de kniepertjesactie. 

Tijdens de koffie kregen we een papier met daarop het binnengekomen bedrag ! 

 

En toen werden we STIL !

Een ongelofelijk bedrag van € 860,05 kregen we in onze handen.

Een prachtig bedrag waar we heel blij mee zijn !

 

Wat zijn de dames er druk mee geweest........alle voorbereidingen ( 80 uur bakken !! ) en daarna alle kniepertjes nog verkopen.........4000 stuks !

 

Ook voor de dames een hele verrassing, want dit was voor hen ook een record.

Zij bakken al een aantal jaar voor een goed doel (ieder jaar weer iets nieuws) , maar dit was nog niet eerder voorgekomen. GEWELDIG !!

 

Janny , Trudy en Albert, hartelijk dank voor jullie geweldige inzet !!

Vervolg 12 december 2018

 

Mede dankzij de onderstaande actie hebben we ons eerste doel van de actie al behaald , namelijk de therapie voor Isabel. 

 

Ongelofelijk hoeveel mensen en bedrijven ons de afgelopen maanden al hebben gesteund in welke vorm dan ook.

 

Allen heel hartelijk dank hiervoor. 

 

 

12 December 2018

 

Vrijdag 30 november waren we uitgenodigd bij het hoofdkantoor van Schoonmaakbedrijf Novon.

Hier werd de cheque uitgereikt aan de 25 doelen die de meeste stemmen hebben behaald tijdens de stemactie waar we eerder al over schreven.

Tijdens deze gezellige bijeenkomst werden we verrast met een prachtig bedrag van € 1000,00 voor de dolfijntherapie van Isabel.

Dankzij Josè en Dianne Reefhuis , die dit doel hebben aangedragen en dankzij iedereen die gestemd heeft, hebben wij dit mooie bedrag inmiddels op de rekening mogen ontvangen. 

 

 

27 November 2018

 

 

Tijdens een gezellige avond van de HOC (Hammer Ondernemers Collectief) is er voor de actie van Isabel gecollecteerd. Dit heeft een heel mooi bedrag opgeleverd van € 430,00.

Top dat de plaatselijke ondernemers ook van zich laten horen !

3 November 2018

 

Wat een prachtig mooi bedrag heeft de flessenactie de afgelopen tijd opgebracht.

Gisteren is de bus voor de laatste keer geleegd. En dit heeft het geweldige bedrag van € 168,75 opgeleverd.

 

In 8 weken tijd heeft de totale flessenactie 

een super bedrag opgeleverd van 

€ 453,95 !

 

En weten jullie wat zo mooi is ? Deze flessenactie bij  Jumbo Rudy Veldkamp krijgt nog een staartje.........

We laten jullie nog even in spanning wat dit is ! Blijf ons volgen via de website en onze Facebook pagina.

 

Aan alle mensen in en om Den Ham die via deze weg Isabel hebben gesteund , heel hartelijk dank hiervoor !

 

 

 

 

31 Oktober 2018

 

Wat een geweldig nieuws kregen we vandaag te horen : 

Via de stemactie van Novon komt de dolfijntherapie weer een stuk dichterbij.

Van alle goede doelen zijn wij samen met 24 andere doelen verkozen tot winnaar.

Binnenkort zal tijdens een feestelijke bijeenkomst aan ons een cheque worden uitgereikt van €1000,00.

Onze grootste dank gaat uit naar Dianne en Jose Reefhuis. Zij hebben ons de mogelijkheid gegeven door Isabel aan te melden als goed doel. Verder onze dank aan alle mensen die hebben gestemd op Isabel. Zonder jullie was dit niet gelukt !

6 Oktober 2018

 

Dankbaar en blij zijn we om te kunnen vermelden dat door donaties van veel mensen en bedrijven  , en natuurlijk diverse acties, de meter al een mooi eind gestegen is. 

We zijn al bijna op de helft van het eerste doel ! 

 

Namens Isabel hartelijk dank voor alle donaties , op welke manier dan ook, die we de afgelopen maanden al mochten ontvangen.

5 Oktober 2018

 

Na 6 weken zou je denken dat de flessenactie wat minder zou opleveren , maar niets is minder waar.

 

Alweer zo'n prachtig bedrag mogen ontvangen van alle ingeleverde flessenbonnen Jumbo Rudy Veldkamp

We zijn erg blij dat alle klanten Isabel een warm hart toedragen.

 

De bus voor de statiegeldbonnen blijft nog even staan, dus u kunt nog steeds uw flessenbonnen doneren.

 

21 September 2018

 

En deze week is er weer een prachtig bedrag via Jumbo Rudy Veldkamp binnen gekomen tijdens de flessenactie. Allemaal hartelijk dank hiervoor !

De bus voor de statiegeldbonnen blijft nog even staan , dus u kunt nog steeds uw flessenbonnen doneren.

 

 

20 September 2018

 

Update Novon stemactie :

 

Wow, wat een goed nieuws.........sinds 16 september is er weer massaal door jullie op Isabel gestemd!

Geweldig , want hierdoor is ze gestegen van de 9e naar de 5e plaats.......Yesss.

Hier doen we het voor.

Als je denkt , ik heb nog niet gestemd ........geen nood, je kan nog stemmen tot a.s. maandag 24 september  12.00 uur via onderstaande link :

 

https://www.novon.nl/jubileum/dolfijntherapie-voor-isabel/?goed_doel=dolfijntherapie-voor-isabel

 

 

 

16 September 2018

 

Update Novon stemactie:

 

Dankzij jullie staat Isabel inmiddels op de 9e plaats. Wat een geweldig resultaat !

Om dit resultaat te behouden , kunnen jullie nog stemmen tot en met 24 september 12.00 uur !

Dus vraag al jullie vrienden en familie (die nog niet gestemd hebben) om dit te doen voor dit goede doel.

 

Iedereen kan zijn/haar stem uitbrengen via onderstaande link :

 

https://www.novon.nl/jubileum/dolfijntherapie-voor-isabel/?goed_doel=dolfijntherapie-voor-isabel

 

10 September 2018

 

Vandaag wederom verrast.

Ditmaal met een telefoontje vanuit Voorhout (Den Haag).

Tijdens een collecte in De Kleine Kerk vorige week zondag hebben Mw. Kappe en haar dochter de dolfijntherapie van Isabel als goed doel aangedragen.

Middels een korte introductie via de beamer werd in het kort het verhaal van Isabel verteld.

Hier werd een heel mooi bedrag van € 302,35 opgehaald !

Bijzonder mooi dat er ook elders in Nederland "spontane" acties ontstaan.

 

8 September 2018

 

Afgelopen weekend werden we blij verrast door de Tovenaars Den Ham .

Tijdens de jaarlijkse autocross werd er middels een melkbus geld ingezameld voor de dolfijntherapie van Isabel.

Onder de aanwezigen werd een prachtig bedrag van € 300,83 opgehaald.

Bedankt allemaal voor dit bijzondere gebaar !

4 September 2018

 

Bij Jumbo Rudy Veldkamp is vorige week een flessenactie gestart voor de dolfijntherapie van Isabel.

In een week tijd is er al ruim € 90,00 gedoneerd. De komende weken kan er ook nog gedoneerd worden voor dit goede doel. 

Spaar allemaal gezellig mee met deze statiegeld actie !

1 September 2018

 

 

 

Door verschillende acties (die er aan komen) begint de dolfijntherapie voor Isabel begint al mooi vorm te krijgen.

Her en der staan in ons dorp collectebussen waarmee we een stapje verder komen richting de dolfijntherapie.

We zijn inmiddels van de "nul" lijn af en zien dat er voor het 1e doel al een mooi bedrag binnen is.

Alvast hartelijk dank voor de donaties die wij de afgelopen maanden mochten ontvangen.

 

31 Augustus 2018

 

Novon bestaat 25 jaar en in het kader daarvan konden medewerkers een goed aandragen. 

Van de genomineerde doelen worden 25 doelen met de meeste stemmen beloond met € 1000,-.

1 van de medewerkers heeft Dolfijntherapie voor Isabel aangedragen als goed doel. 

Hier zijn we erg blij mee. Uiteraard gaan we ons best doen om in onze categorie de meeste stemmen te krijgen zodat we dat mooie bedrag mogen ontvangen !

Er kan gestemd worden tot en met maandag 24 september 12.00 uur

Iedereen kan 1 maal zijn stem uitbrengen via onderstaande link :

 

https://www.novon.nl/jubileum/dolfijntherapie-voor-isabel/?goed_doel=dolfijntherapie-voor-isabel

 

 

 

 

5 Augustus 2018

 

Deze week een doos met prachtige flyers ontvangen voor de actie van Isabel.

Het uitdelen kan beginnen !

Met dank aan Regge Sign voor het kosteloos ontwerpen en afdrukken van deze spetterende flyer !

 

 

28 Juli 2018

 

Vandaag een mooi stuk over de Dolfijntherapie van Isabel in de krant.

Hammer Isabel moet naar de dolfijnen op Curaçao

DEN HAM - Isabel Kruimelaar heeft het Pitt Hopkins Syndroom: een ernstige meervoudige beperking waardoor ze niet kan praten. Dolfijntherapie in Curaçao biedt kansen op verbetering. Maar daar is geld voor nodig.

„We noemen het weleens het ‘Hollywoordsyndroom’ maar dan anders”, zegt Marjel Kruimelaar, de moeder van Isabel, met een glimlach naar haar dochter. Pitt Hopkins: van de acteurs Brad Pitt en Anthony Hopkins. Ik had nooit eerder van het syndroom gehoord. Totdat onze dochter de diagnose kreeg.”

Vroeghulp

Isabel was een vrolijke, blije baby. Dat ze achterbleef in haar ontwikkeling baarde de ouders niet gelijk zorgen. Het ene kind is vlotter dan het andere”, merkt Marjel op. Maar na een jaar draaide en rolde ze nog steeds niet. Via de kinderarts kwamen we bij integraal vroeghulp terecht. Daar bekeek een team van specialisten of Isabels ontwikkeling volgens het boekje ging. Dat ging het dus niet.”

Slechts 50 kinderen

„Na vijf jaar dokteren was het afzonderlijk onderzoeken van alle genen de laatste optie”, aldus Marjel. „Het Pitt Hopkins syndroom was de diagnose. Behalve afwezigheid van spraak houdt dit moeite met motorische vaardigheden en gedragsproblemen in. In Nederland en België samen zijn er slechts vijftig kinderen met dit syndroom.”

Door icoontjes aan te tikken wordt het bijpassen­de woord uitgespro­ken. Het icoon ‘ijsje’ wordt het meest gebruikt

Marjel Kruimelaar

Isabel zit ondertussen aan de keukentafel achter de iPad. Liedjes van K3 schallen door het huis. Ze heeft het niveau van een 1,5-jarige, maar weet feilloos hoe de iPad werkt”, vertelt haar moeder. Daarop staat ook de spraakcomputer. Door icoontjes aan te tikken wordt het bijpassende woord uitgesproken. Het icoon ‘ijsje’ wordt het meest gebruikt.”

Vergelijken met dolfijnen

Als het meezit prijkt er op het scherm binnenkort een icoon van een dolfijn. Een jongen van haar groep op de dagbesteding praatte ook niet”, vervolgt Marjel. „Na dolfijntherapie zegt hij nu verschillende woordjes. Dat willen wij ook voor Isabel. Dolfijnen praten ook niet, waardoor een kind zich ermee vergelijkt. Er komt een programma op maat waar het hele gezin intensief bij betrokken wordt. Zo kan thuis de ontwikkeling worden voortgezet. Inmiddels hebben we vanuit Curaçao groen licht om eind april 2020 te komen.”

Veel geld

Daarvoor is echter 16.000 tot 18.000 euro nodig - geld dat de familie niet heeft. Marjel zette een Facebookpagina en een website op, waarop mensen kunnen informeren en doneren. De reacties zijn hartverwarmend”, laat ze weten. En de eerste donaties zijn ook al gedaan. We zijn enorm dankbaar, want we willen maar één ding en dat is Isabel helpen.”

www.therapievoorisabel.nl

13 Juli 2018

 

De aanvraag voor de dolfijntherapie is per mail verstuurd naar Curaçao en is GOEDGEKEURD !!

Wij zullen (mits het streefbedrag op tijd behaald wordt) in april 2020 naar Curaçao vliegen voor deze bijzondere therapie.

De facebookpagina is al actief , de flyer ligt klaar om gedrukt en verspreid te worden. 

En de vanaf vandaag is de website online !! We hopen dat wij het bedrag bij elkaar kunnen krijgen voordat de therapie begint !

Dus mensen , vertel over dit goede doel aan al jullie familie , vrienden en kennissen.

 

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via deze website en de facebookpagina.

Mensen die willen doneren en met hun naam genoemd willen worden op deze website kunnen hiervoor een mailtje sturen ( graag via de button "contact")

 

Alvast bedankt voor het delen en doneren namens Isabel !!